GHP - JÓ HIGIÉNIAI GYAKORLAT ÚTMUTATÓK
az elelmiszerlanc.kormany.hu honlapon ITT elérhető (FM)
Hozzáférések: 2015. március 10.
A 852/2004/EK rendelet (az EUR-LEX honlapján ITT) III. fejezete alapján elkészült helyes gyakorlatról szóló nemzeti útmutatók az élelmiszerlánc vállalkozásai kategóriáinak megfelelően (egyeztetve az érintettek képviselőivel, valamint tekintettel a Codex Alimentarius vonatkozó magatartási szabályzataira).
A Higiéniai Bizottság által 2013. február 6-án elfogadott útmutató:
A Higiéniai Bizottság által 2012. március 5-én elfogadott útmutató:
Új egységes szerkezetbe foglalt változat (2013-as kiadás) ITT
A Higiéniai Bizottság által 2011. május 16-án elfogadott útmutató:
A Higiéniai Bizottság által 2009. április 29-án elfogadott útmutatók:
A Higiéniai Bizottság által 2009. február 27-án elfogadott útmutatók:
A Higiéniai Bizottság által 2008. november 28-án elfogadott útmutatók:
Az élelmiszeripari üzemek építésének higiéniai szempontjai (ITT) című útmutató további az élelmiszeripari üzem létesítésével kapcsolatos információkat tartalmaz (Megjelent: 2001.)
Forrás:
http://elelmiszerlanc.kormany.hu/jo-higieniai-gyakorlat-utmutatok ITT
Hozzáférések: 2015.03.10.
Kiváló megfelelést kívánunk!
Qualitéka Minőségügyi Szolgálat
Budapest, Páskomliget utca 6.
Mobil: 06 20 515 0638
E-mail: qualiteka (kukac) gmail (pont) com