QUALITÉKA MINŐSÉGÜGYI SZOLGÁLAT

SZAKÉRTŐ, GAZDASÁGOS TÁMOGATÁS A SÜTŐIPAR, VENDÉGLÁTÁS, KERESKEDELEM FELELŐSSÉGTELJES VÁLLALKOZÁSAI SZÁMÁRA: GYÁRTMÁNYLAPOK, KALKULÁCIÓK, ALLERGÉNEK, TÁPÉRTÉKEK, HACCP-RENDSZEREK KORSZERŰSÍTÉSE, FRISSÍTÉSE, KARBANTARTÁSA

KIVÁLÓ MEGFELELÉST KÍNÁLUNK!

Szolgáltatások:

 

1. - SZEMLE AZ ELLENŐR SZEMÉVEL / KERÜLJE EL AZ ELLENŐRZÉSEK BUKTATÓIT! - Bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön vállalkozása jelen pillanatban milyen mértékben tud megfelelni az előírásoknak, követelményeknek! Felülvizsgálatunk alapján reális képet kaphat arról, hogyan értékelnék működésüket az ellenőrző szervezetek.

A legfrissebb ellenőrzési szempontokról szól cikkünk: Országos ellenőrzést indított a NÉBIH - 2015. május 20.

 

2. - IGAZOLJA A KÖTELES GONDOSSÁG ELVÉNEK BETARTÁSÁT! Nyújtson gazdag és pontos termékinformációkat Vendégei, Fogyasztói bizalmának fokozásáért! Teljesítheti a jogszabályok követelményeit a  Gondos Gazda - Felelős Fogyasztó minősítési rendszer elemeinek felhasználásával, az alábbiak szerint:

 

2-1.) Az ALLERGÉN TÁPANYAGOK jelenlétéről tájékoztató feljegyzés részletesen felsorolja a termékek összetevőit és összetett összetevőit továbbá megállapítja azokról, hogy a tizennégy csoportból melyiket tartalmazzák (elektronikus és netes megoldások is). Hatályban: 2014. decembertől!

 

2-2.) Az allergénekről való szóbeli tájékoztatáshoz ÍRÁSOS SZABÁLYZAT készítését írja elő a rendelet. Hatályban: 2014. decembertől!

 

2-3.) A tájékoztatási kötelezettség kiterjed a termékek kiszámított TÁPÉRTÉK adataira is (elektronikus és netes megoldások). Hatályos: 2016. decembertől!

 

2-4.) A fentiekhez szükséges a GYÁRTMÁNYLAPOK, KALKULÁCIÓK, TERMÉKLEÍRÁSOK megszerkesztése, a meglévők átvizsgálása, korszerűsítése a tápértékek kiszámításával, allergén tápanyagok kimutatásával (elektronikus és netes megoldások).

 

2-5.) Naprakész állapotban kell tartania az ÉLEMISZER-BIZTONSÁGI (HACCP) RENDSZERT. Ennek igazolása felülvizsgálattal, jellemzően ISO alapúra való átdolgozással történik, és része a BÁZISKÉPZÉS, azaz belső oktatás az élelmiszer-higiénia minimum-követelményeiről.

 

 

3. - GONDOS GAZDA - FELELŐS FOGYASZTÓ megkülönböztető és elismerő védjegy. A márkajel felépítése során annak viselői együttesen jelennek meg a médiumokban. A védjegy használatát erőteljes marketing-kommunikáció kíséri. Ennek részei a hatékony médiatervezés, keresőre optimalizált marketing az interneten, PR és sajtóbemutató. A márkajel használata során a saját és a központi marketing hatásai egymást erősítik.

 

4. - TÉKA (GYŰJTEMÉNYEK):

- Igazolt, tanusított egységek- Akik fontos lépéseket tettek a Fogyasztóikért

- Élelmiszeripari jogszabályok a NÉBIH honlapján

- Magyar Élelmiszerkönyv az OMGK honlapján

- Jó Higiéniai Gyakorlatok a Kormány (FM) honlapján

 

 

 Kiváló megfelelést kívánunk!

Qualitéka Minőségügyi Szolgálat

 

 Budapest, Páskomliget utca 6.

Mobil: 06 20 515 0638

 

 E-mail: qualiteka (kukac) gmail (pont) com

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 2
Heti: 37
Havi: 111
Össz.: 27 489

Látogatottság növelés
Oldal: Szolgáltatások
QUALITÉKA MINŐSÉGÜGYI SZOLGÁLAT - © 2008 - 2024 - qualiteka.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »